Om området

Vi bliver ofte spurgt til hvad der er i området omkring Helle Parken. Derfor har vi lavet dette afsnit, som selvfølgelig ikke er udtømmende.

SkolerneDybkærskolen (>2km) og Gødvadskolen ligger tæt på Helle Parken og kan nås på cykel via den børnevenlige Gødvad skolesti.
Desuden ligger Silkeborg Gymnasium i Gødvad og er let tilgængeligt via 2,5 km cykeltur.

Der er planer om at bygge en ny Dybkærskole for 160 mio, der skal indvies i 2023. Men det er blot en del af en større helhedplan hvor Silkeborg Kommune investerer massivt i Gødvad. Se mere her.

Sport og fritid: Der er ekstraordinært mange muligheder for at at dyrke forskellige sportsgrene i området. Gødvad Idrætsforening (>2km), tilbyder de klassiske sportsgrene som fodbold, gymnastik, håndbold og badminton.

Silkeborg Kommune investerer rigtig meget i at retfærdiggøre markedsføringen af at være Danmarks nye outdoor hovedstad og blev for nyligt kåret til at være det bedste sted i landet at dyrke skovidræt. Visit Silkeborg har lavet denne video om naturen i området, der viser at der er noget om snakken. Fx kan man 5 km fra Helle Parken på trækstien langs Gudenåen nyde en af Danmarks smukkeste cykelture.

Skal der være lidt mere action kan man prøve kræfter med en af Nordeuropas bedste mountainbike baner på Kastaniehøjvej (3km) eller Danmarks største skatepark ovenpå motorvejstunellen (4km).

Silkeborg Ry Golfklub (6km) byder på en af Danmarks smukkeste golfbaner, der bl.a. lagde græs til European Tour turneringen Made in Denmark i 2018.

Vil man hellere være tilskuer kan man se Champions league håndbold hos BSV (4km) eller superligafodbold hos Silkeborg IF (4km). Ligesom der er mulighed for motorsport på Jyllandsringen (7km).

Indkøb: Der er 2,4 km til Rema 1000 i Gødvad og 3 km til Fakta på Randersvej/Nørreskov Bakke. Der ligger også en Spar på Grønbækvej i 4,4 kms afstand. Med den store udvikling af Gødvad i øjeblikket svirrer rygterne om at flere er på vej.
Center nord ligger 6 km væk, hvor bl.a. Føtex og flere byggemarkeder har til huse. Torvet i Silkeborg, hvor der er torvehandel i weekenderne, ligger 6 km væk.